hits

FJÆR PÅ NEGLENE

Da var man alene hjemme og da er det den perfekte tid til å øve seg litt på forskjellig negle design. Da tar man frem demo neglene, all lakken, den litt små creepy plastikk fingeren og begynner å tenke. Jeg visste at jeg ville øve meg på noe som jeg ikke har gjort så mye av. Er veldig glad i det å ha en fjær  på den ene neglen, så da bestemte jeg meg for å prøve på det. Er veldig fornøyd med resultatet med tanke på at jeg bare prøvde en gang og følte at den satt da.

Er veldig mange som spør: Blir du ikke lei? Og svaret på det er, nei det tror jeg ikke at jeg kommer til å bli før om mange, mange år. Jeg bytter design på neglene mine nesten like ofte som folk bytter klær. Hver gang jeg møter venner eller familie så har jeg nye negler. De har omtrent sluttet å reagere på det, fordi det er nesten som en selvfølge at Frida, hun har alltid noe fancy på neglene. Det er vel nesten litt derfor jeg gjør det også, fordi føler at det blir feil for meg da å ha korte, ikke fiksede negler. Føler nesten at kollegaer, venner og familien blir overrasket hvis jeg ikke har noe på neglene mine. Det kan både være slitsomt, hvis jeg har en sånn uke hvor jeg ikke orker noe annet enn jobb og sove. Men ellers så er det gøy å kunne overraske med nye spreke design ukentlig.

Men tilbake til demo neglene mine. Valgte å følge den trenden med at det er populært med en fjær på den ene neglen. Så da ble det sånn denne gangen. Valgte også å bruke en litt sånn blå/turkis lakk, siden det er vår og er godt med litt friskere farger på neglene. Hvis man er litt solbrun på hendene også, så popper den blå fargen ekstra bra frem og man får den illusjonen av at man ser litt brunere ut også.

På sommeren når jeg er i syden eller har fått litt farge på kroppen så bruker jeg mye av de fargene. Da har jeg ofte sterke, nesten litt neon farger. Da føler jeg meg mye bedre med en gang, føler at neglen mine syns mer og ja, jeg får den illusjonen av at jeg ser brunere ut enn det jeg kanskje er. Det har også den samme effekten med hva jeg har på meg, jeg må ofte matche både negler, smykker og klærne jeg har på meg. Når det er sommer og jeg bruker mye sandaler, så må neglene på tærne mine både matche neglene mine, smykker og ikke minst skoene jeg har på.

Noen tenker kanskje at jeg fokuserer alt for mye på det at ting skal matche, men sånn er jeg. Hater ting som ikke matcher sammen. Det er vel litt av den skaden, man kan kalle det. Som man får av å jobbe daglig med klær.

 

4 kommentarer

Madeleine

19.03.2015 kl.21:25

utrolig stilig da =)

Frida

19.03.2015 kl.21:27

Madeleine: Takk takk ^^,

Iselin Renée

20.03.2015 kl.15:14

utrolig fint :)

Frida

20.03.2015 kl.17:31

Iselin Renée: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv