hits

Sothys Make-up Spring-Summer 2015 Beach and the City Collection

//sponset innlegg// 

I tillegg til sitt brede Sothys sortiment lanseres en splitter ny makeupserie, Sothys Escale Estivale Spring-Summer 2015 Beach and the City Collection som kommer neste måned. Dette er en sesong look, Sothys lanserer 2 trend kolleksjoner i året og dette er vår/sommer kolleksjonen. Den nye kolleksjonen kan betegnes som profesjonell, moderne og eksklusiv. Det nye er less is more, noe som den nye serien viser med delikate og enkle farger. Det som er bra med denne makeupserien er at den er basert på pleiende prinsipper og det gir dere en forlengelse av den pleien dere allerede har gjort med huden deres. Jeg har 5 produkter her fra den nye serien som jeg skal fortelle dere litt om.

Serien kommer med noen super fine neglelakker i fine farger. De to fargen jeg har er 304 Rouge Grenadine og 303 Orange exotique. 304 er en fin sterk rødfarge. Noe jeg syns enhver jente/dame skal ha i sin neglelakk samling. 303 er mer oransjemen har fremdeles litt den røde nyansen i seg. Selv så er jeg egentlig ikke så veldig fan av vanlig neglelakk, jeg som driver med negler og da driver mest med Gelish og gele lakk, men denne lakken overrasket meg. Den tørker fort og holder lenge, det jeg ofte blir skuffet over når det kommer til vanlig lakk, det at den flasser av fort og tar evigheter med å tørke.

Serien inneholder også noe for leppene, Rouge Doux Sothys Lipstick i 141 Corail Vivienne og 140 Beige Caribaldi. Liker begge fargene kjempe godt. Corail Vivienne er litt korall og gir en kjempe fin glød på leppene, mens Beige Caribaldi er mer nøytral i en dusen beige farge. Begge leppestiftene har en litt blank overflate, som nesten får den til å se ut som en lipgloss. Det som er forskjellen er at den er mye mer langvarig og har ikke den klissete følelsen en lippgloss kan gi. Selv så er jeg ikke så veldig glad i shimmer i leppestifter, og liker mer den matte finishen. Men dette er en jeg kan gjøre et unntak med, fordi den shimrende finishen er såpass diskre og delikat.

Bronzing pudderet Bronzing Powder 10 doré er et kompakt pudder som er lett å påføre og gir et veldig bra dekke, man slipper alt det styret med skjoller, pluss at det inneholder litt skimmer, som legger seg og ser veldig bra ut på huden. Det gir en fin glød og jevn, litt solbrun farge.

Sothys Illuminating Face & Eyes Trio 20 er et kompakt pudder som er allsidig med tre vakre farger. En litt mørk, dyp rosa farge, lyse rosa i midten og en litt mer fersken, beige farge. De forskjellig nyansene kan brukes enkeltvis som øyenskygge, blush og solpudder. Kan også brukes sammen for å få en utrolig one of a kind farge som ingen andre har. Jeg tror at denne trioen kommer til å bli en stor hit på grunn av dens allsidighet, selv så liker jeg den best som en blush, hvor jeg blander alle tre nyansene sammen.

Sothys Iridescent Eyeshadow i 40 Bronze Nacre og i 30 sable fin. Siden jeg har brune øyne, så syns jeg det er kjempe fint med litt bronse farget øyenskygge, både mørk og lys. Det er mye mer pigmenter i denne øyenskyggen enn Illuminating Trio, noe som gir raskere en sterk farge. Den er lett å påføre og man trenger ikke å jobbe så lenge på øyelokkene for å få den til å sitte. Noe jeg merket som også var veldig positivt med den er at den drysser svært lite. Dere kjenner alle til det, man sminker seg og er kjempe fornøy, så tar man på øyenskyggen som begynner å drysse. Så ser man plutselig ut som en panda, med øyenskygge på og under øynene. Øyenskyggen gir en metallisk finish og fin glans som sitter hele dagen. Noe jeg også må nevne som jeg er veldig glad for er at alle pudder produktene jeg har snakket om kommer med speil, dette er alltid et stort bonus syns jeg!

Jeg har en del erfaring med Sothys produkter og sminken deres. Og jeg vil si at dette er en av de bedre kolleksjonene, når det kommer til farger, enkelhet og eleganse. Ble storfornøyd med sminken og resultatet på meg selv. Dette skal brukes yppig fremover!

En siste ting jeg bare må si om denne kolleksjonen er at jeg bare elsker at den er så elegant. Jeg bare elsker den svarte, elegante emballasjen som alle produktene kommer i. Alt fra de fine linjene til det pusete trekket som kommer rundt.

Hvis denne kolleksjonen er noe for deg, eller du er nysgjerrig på noen av de andre flotte produktene som Sothys har, så selges Sothys produkter via profesjonelle hudpleiesalonger og spa. Kontakt Cosmenor for din nærmeste salong post @cosmenor.no / 22 20 99 90

4 kommentarer

Betina

31.03.2015 kl.16:54

Ha en god påske!

Frida

31.03.2015 kl.16:56

Betina: Takk det samme :)

vils

31.03.2015 kl.17:23

Fint:)

Frida

31.03.2015 kl.17:27

vils: Takk, ja det er utrolig mange bra produkter i denne kolleksjonen :D vært å ta en titt ;)

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv