hits

BURSDAG OG EUROVISION

Da har vi hatt en kjempe koselig dag hjemme hos mamma og pappa, spiste kjempe god middag med grilling av indrefilet, grillribbe og maiskolber. Det er så ekstremt godt med grillmat. Vi var faktisk litt heldig og hadde sol når vi grillet.

 

Dagen endte med Eurovision, familien min har den tradisjonen at vi ser på det hvert eneste år. Jeg syns det er like gøy uansett, ikke bare pga sangene og showet, men stemningen og all latteren familien min har rundt tven. Må si at jeg syns faktisk at det var en del bra låter i år, nå er det bare den første del finalen, så er spent på hvordan nivået er på torsdag når neste del finale er. Den del finalen som er på torsdag får jeg se alene siden samboeren er på jobb, da er Norge med også, så da får vi faktisk lov til å stemme. Nå er ikke jeg den som stemmer sånn egentlig, men er gøy å se på for det. På lørdag, når selve finalen er, da skal jeg dra til foreldrene mine sammen med søsteren min og se den sammen med de. Det gleder jeg meg til, det blir nok koselig.  Må si at min favoritt etter denne del finalen som var i dag er virkelig Belgia. Drit kul låt og show.


Her er de 10 landene som gikk videre i denne del finalen.


4 kommentarer

Mamma til tvillinger<3

20.05.2015 kl.01:19

Vi så også på Eurovision i dag :D

Syns det er veldig gøy, blir så god stemning her i stua av det ^^

Frida

20.05.2015 kl.01:20

Mamma til tvillinger: Ja blir en egen stemning med Eurovision :D hehe

Iselin Renée

20.05.2015 kl.13:18

Så fine bilder :)

Frida

20.05.2015 kl.14:39

Iselin Renée: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv