hits

SOTHYS - SOL OG BODY SCRUB

//sponset innlegg//

Nå nærmer sommeren seg, selv om det kanskje ikke ser sånn ut helt enda. Men når sommeren kommer så er det viktig å beskytte seg mot solen. Det har vært masse snakk på tv og i media om hvor viktig det er å beskytte seg mot solen og hva konsekvensene kan bli hvis man ikke gjør det. Sothys suncare består av totalt 7 produkter for salg til privatmarkedet. Jeg skal fortelle litt om 2 av de. Jeg bruker selv Sothys sin solkrem, den er super god, lett å smøre ut. Den holder godt og etterlater ingen hvite striper på klærne. Har brukt denne solkremen i 2 år nå og den er super bra.

SPF 30 Protective lotion face and body (125 ml)

Med denne solkremen så slipper man å kjøpe en til kroppen og en til ansiktet, her får du alt i ett. Den har en lett og frisk tekstur og huden din blir ikke klissete på tross av den høye solfaktoren. Den gir en opptimal beskyttelse for oss som har en litt lysere hudtone og ikke er vant til så mye sol på kroppen. Solkremen lukter veldig friskt og godt, med duften av blomster, vanilje og musk. Syns det er veldig deilig å slippe den standard lukten som omtrent alle solkremer har. Selv så syns jeg det ofte kan bli litt kvalmene når hele meg lukter søtt og klissete. Solkremen gir deg beskyttelse mot UVA og UVB ståler, samt beskyttelse mot IR (infrarøde stråler). Solkremen øker også hudens naturlige forsvar  takket være kraftige anti-oksidanter fra solsikke ekstrakt. Den hjelper til å redusere de allerede solbrente cellene i huden din.

Ved bruk: Påfør rikelig mengde solkrem i ansikt og på følsomme områder før du skal ut i solen. Det er viktig at du unngå øye kontur. Husk å gjenta påføringen ofte og unngå kontakt med klær i starten. 

After-sun refreshing body lotion (125 ml)

Etter en lang dag på stranden, eller hvis man har vært på fjellet, så er det alltid godt å kunne ta på litt aftersun på de stedene huden har blitt utsatt for mye sol. After-sun refreshing body lotion fra Sothys er en oppfriskende aftersun som gir deg ummidelbart lindring og langvarig beroligende effekt. Den stopper de skadelige effektene som solens stråler har gjort mot huden din, samtidig som den fyller og fornyer huden din rikelig med fuktighet. Den hjelper til med å stimulere brunfargen din uten soleksponering. Denne har også den friske duften av blomster, vanilje og musk.

Ved bruk: Viktig å bruke den hver dag etter huden din har blitt utsatt for sol.

Invigorating Body Scrub (200ml)

Er en oppkvikkende peeling med partikler fra sitron for en mekanisk peeling effekt. Den smører og nærer huden med solsikke- og maisolje og etterlater deg med en mer  smidig og fuktig hud. Den herlige balmen fjerner effektivt tørr og ru hud.  Mens dens smeltende tekstur etterlater et tynt lag med fuktighet og næring på hudoverflaten. Den er perfekt hvis du ønsker mer fuktig og ren hud i ansiktet, sliter med tørre flekker eller uren hud. Den lukter friskt og godt og har en fin grønnfarge. Jeg har brukt den et par ganger nå, og er helt forelsket i dette produktet. Huden min har blitt kjempe myk og har null tørre flekker igjen.

Ved bruk: Arbeid område for område, fukt huden lett og påfør skrubben eller bruk den på tørr hud for en enda mer forsterket effekt.

Produktene selges via profesjonelle hudpleiesalonger og spa. Kontakt Cosmenor for din nærmeste salong. Post @cosmenor.no / 22 20 99 90

#Sothys #hudpleie #skjønnhet #solprodukter #bodyscrub #sponset #sponsetinnlegg

18 kommentarer

skarvangen

29.05.2015 kl.12:13

Det merke vil jeg teste ut :D

Frida

29.05.2015 kl.12:15

Julie Storlien: Anbefaler det på det sterkeste! Har brukt Sothys i noen år nå, og kommer aldri til å bruke noe annet igjen :)

Hvis du ønsker å bestille produkter, så står alt du trenger å vite nederst i innlegget :) Hvis du trykker på Sothys som er i rosa skrift helt øverst i innlegget, så kommer du inn på nettsiden deres :) der står det masse nyttig og spennende :)
Ha en fin dag videre!

Mamma til tvillinger<3

29.05.2015 kl.12:33

Ååhh! Den body scruben må jeg bare prøve ut! Fått skikkelig tørr hud etter fødselen, og ikke funnet noen produkter jeg har likt enda. Men den scruben, den så skikkelig god ut! Og elske lukten av sitron :)

Frida

29.05.2015 kl.12:35

Mamma til tvillinger<3: Ahh, sliter du med tørr hud så anbefaler jeg den body scruben :) ja den lukter veldig godt syns jeg. Friskt og godt :)

Fast leser<3

29.05.2015 kl.13:31

Så utrolig fine bilder! :)

Frida

29.05.2015 kl.13:33

Fast leser: Takk! ^^
Ser ut som herlige produkter, disse vil jeg teste ut :D Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

Frida

29.05.2015 kl.14:41

Tanja Höglund Pettersen: Anbefaler de produktene veldig! :D

Thea

29.05.2015 kl.15:01

Vet du om de tester på dyr? :)

Frida

29.05.2015 kl.15:14

Thea: Sothys tester ikke noe på dyr i det hele tatt! :) Hverken råstoff eller de ferdige produktene

Julie Blikshavn Olsen

30.05.2015 kl.11:54

Den skrubben så god ut! Ønsker meg.

Frida

30.05.2015 kl.12:00

Julie Blikshavn Olsen: Den er kjempe god! Anbefaler å kjøpe den :)

Ane Benedicte

31.05.2015 kl.13:38

Aldri hørt om merket, men fikk litt lyst til å teste ut nå!

Frida

31.05.2015 kl.13:49

Ane Benedicte: Hadde aldri hørt om det før jeg begynte å utdanne meg som hudpleier jeg heller. Men etter at jeg fikk testet det ut første gangen, så er jeg helt avhengig :D De har så mange gode kremer, renseprodukter og ikke minst sminke! ^^

Anbefaler deg virkelig å prøve det ut, all informasjon som du trenger å vite for å kunne kjøpe det er nederst i innlegget :)

spisogspar

31.05.2015 kl.21:52

Takk for tips! Fikk lyst å prøve den skrubben:))

Frida

31.05.2015 kl.21:58

spisogspar: Bare hyggelig :) Ja anbefaler den skrubben, den er kjempe god! ^^

fiskogjordbruk

31.05.2015 kl.23:25

Jeg har lest litt. Bare noe jeg tenkte på.

Frida

31.05.2015 kl.23:40

fiskogjordbruk: Jaha?

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv