hits

LØP OG KJØP!

FOREVER LIVING♥


 Her er alle de fantastiske kropp og hår produktene jeg fikk i pakken min i dag♥

Sonya Hydrate Shampoo og Conditioner

Ta og skjem bort håret ditt med Sonya Hydrate Shampoo og balsam, det er en perfekt start på den daglige hårpleien din. Pleiende med Aloe vera, panthenol (provitamin B5) og bidronninggelé (Royal Jelly) som gir håret ditt en herlig glans og gjør det så mye enklere å style. Duften er herlig og den passer også perfekt for oss med farget hår.Balsamen hjelper håret til å opprettholde fukten og kontrollerer krusete hår samtidig som den motvirker statisk elektrisitet. Og foresten, du kommer bare til å elske den herlige duften. Det gjør ihvertfall jeg! 


Sonya Aloe eye makeup remover

Mild og lett, Aloe vera-basert remover som effektivt fjerner din makeupen. Den oljefrie formelen etterlater ingen spor, og er mild mot huden din. Jeg bruker en del sminke, fontation, pudder, blush, solpudder og masse mer. Den fjerner all sminken min med en gang, trenger ikke å gni hardt heller, et lett trykk på handen med vattdotten så fester sminken seg til vatten. 


Aloe deep-cleansing exfoliator

Mild peeling som fjerner smuss av alle slag. Huden din blir ren og myk som silke. I tillegg til hovedingrediensen Aloe vera, inneholder den blant annet jojobaolje, sitron- og agurkekstrakt. Den lukter helt himmelsk, man kan virkelig kjenne duften av sitrus. Etter at du har brukt den, så kjennes huden din kjempe myk og god, og ikke glem lukten som sitter igjen, den er fantastisk. 


Forever Lite Ultra Vanilla og Chocolate - 15 pk.

Er en deilig shake med fullverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler. Den gir deg maksimalt med næring og kaloriene gjør at den passer like bra som en måltiderstatning ved vektkontroll som til mellommåltid, proteintilskudd etter treningen eller når du helt enkelt har lyst på noe godt. Før du drikker den, skal man blande den med lettmelk (eller vann). Du kan velge imellom to gode, naturlige smaker: vanilje eller sjokolade. Jeg har selv valgt sjokolade, fordi jeg er veldig glad i sjokolademelk. Det er en veldig god smak på shaken, smaker nesten som en vanlig sjokolademelk. 

Forever Ultra kan erstatte opp til to måltider pr dag og den fungerer utmerket for dere som ikke orker å spise brødskiver til frokost. Selv så er jeg ikke noe flink til det å spise frokost, så det passer meg midt i blinken å ta en sånn før jobben. Passer også til en rask middag eller kveldsmat.  En porsjon Forever Ultra inneholder bare ca. 200 kcal, men det høye proteininnholdet gjør at den gir en god metthetsfølelse som holder lenge. Takket være proteininnholdet orker du å trene samtidig som du erstatter måltider med Ultra, og proteinet gjør det enklere for deg å opprettholde muskelmassen.


For kjøp av disse produktene, andre produkter, eller informasjon om forskjellige produkter/priser, kontakt meg på mail: fridaenger93@hotmail.com. Vi har også en>nettside< hvor dere kan se hvilket produkter vi har. For kjøp av de produktene du finner der, kontakt meg på mail, så ordner jeg bestillingen for deg.

Håper vi snakkes♥

 

//reklame// #ForeverLiving #helse #fitness #trening #kost #hudpleie #kropp #velvære#kroppsbehandling #ansiktsbehandling

4 kommentarer

maded

10.06.2015 kl.22:19

wee, kjempe bra innlegg! Du er super flink! <3

Frida

10.06.2015 kl.22:20

maded: Tusen takk! :D <3

Leah Isabell V

10.06.2015 kl.22:27

Så gøy! Elsker produktene fra forever living, jobber også som forhandler av produktene :D

Frida

10.06.2015 kl.22:32

leahisabellv: Ja de er kjempe gode! :D Så gøy ^^,

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv