hits

DEG OG MEG

Deg og meg ja. Dagen i dag har vært kjempe daff, er så varmt ute og det er nesten enda varmere inne. Merker det skikkelig på hunden min, han er helt død, bare sover. Nå sover han generelt mye da, men de siste dagene har han vært helt ekstrem. Etter 5 min tur ute å vil han hjem igjen og tungen henger sidelengs ut av munnen på han. Hehe, uff syns litt synd på han, er ikke bare bare å ha så mye pels når det er så varmt ute.

Vi har vært alene hjemme denne helgen, så har fått skikkelig meg tid. Det var deilig. Ikke misforstå, det er veldig koselig å bo sammen med venninnen min, men er også godt å få litt seg selv tid også. Ihvertfall når det er så varmt og man er helt utslått. 

Har hatt veldig lyst på te de siste dagene, men har ikke orket tanken på å drikke noe varmt i denne varmen. Så kom på en smart ting, eller jeg syns den var smart. Jeg kokte opp vann til teen som vanlig, blandet inn litt sukker og la en tepose oppi koppen. Når den var trekt nok etter min smak så tok jeg teposen ut og helte oppi masse isbiter i koppen. og tada! Så hadde jeg hjemmelaget iste.

Hvordan går dagen deres i denne varmen?

Vet vi ikke skal klage når varmen endelig kommer, men fy fader, det er varmt!

4 kommentarer

Sentrumjenta

05.07.2015 kl.18:55

så herlig !!! :D Kos deg masse!! :)

Frida

05.07.2015 kl.18:57

sentrumjenta: Takk, takk! Kos deg masse i sommervarmen du også :D
Så smart med hjemmelaget iste!

Frida

05.07.2015 kl.23:01

Maren Helgemo: Hehe, ja og veldig godt! :D

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv