hits

DEN BESTE STARTEN PÅ DAGEN!

Dette, dette er bare verdens beste start på dagen. Stå opp uten alarm, ikke være i byen, men nede ved vannet og bare våkne av fuglene som kvitrer. Når man endelig får summet seg og snublet ut av sengen, så har tanten din laget hjemmelaget bringebærsyltetøy og ristet lit loff til deg. Så da er det bare å sette seg ned i sofaen og nyte. Da får jeg sommerfølelse da, og ikke minst skikkelig minner tilbake til barndommen. Da vi fikk rørt syltetøy av mormor når vi var på hytta. Da vi satt ute på trammen og spiste det med skje, fordi det var så søtt og godt. 


Nei dette har bare vært en helt fantastisk helg! Dette var virkelig noe jeg trengte etter alt stresset og jobbingen jeg har hatt i det siste. Senere i dag så skal vi ta båten ut, finne en sandstrand som er i nærheten og bade og sole oss. Så vi får bare håpe at dette norske sommerværet er med oss i dag, og like fint som i går. Fordi vil veldig gjerne dra.

6 kommentarer

Charlotte

12.07.2015 kl.11:41

Nam:)

Frida

12.07.2015 kl.11:50

Charlotte: Veldig godt :D

Sentrumjenta

12.07.2015 kl.12:27

Så kjempe godt ut!!:) ha en flott dag videre!!:)

Frida

12.07.2015 kl.12:47

Sentrumjenta: Var kjempe godt :D takk, du og
Kunne ikke vært mer enig med deg!

Frida

12.07.2015 kl.15:21

Maren Helgemo: Hehe :D

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv