hits

4 ÅR HAR GÅTT!

Fire år har gått siden vårt lille land ble rammet av terror i Oslo og på Utøya. Likevel så føles det som det var i går, føler det på meg hver gang jeg ser over vannet mot Utøya fra hytta til tanten og onkelen min. Helt utrolig at en mann alene kan ødelegge så mye, og skade så mange mennesker på så kort tid. At en så liten, ussel mann kan ha så mye hat mot andre mennesker. Han burde virkelig se på seg selv, og se at han også er et menneske som alle oss andre. Hva man tror på, hvordan hudfarge man har, hvem man liker, og hva man spiser. Det har ingenting å si. Vi er alle mennesker på denne jorden. Jeg er så takknemlig for at søsteren min som jobber i Oslo hadde hjemmekontor den dagen, og hun andre søsteren min som også jobber i Oslo satt ved siden av meg. Jeg husker egentlig den dagen veldig godt, vi hadde vært på harrytur i Sverige. Mamma, pappa, hun ene storesøsteren min og meg. Vi hadde kost oss, og hatt det fint. Når vi satte oss i bilen på vei hjemover og da vi kom over landegrensen til Norge, slo vi på radioen og hørte hva som hadde skjedd. Vi satt der alle sammen, helt sjokkerte og visste ikke hva vi skulle gjøre. Noe av det første som skjedde var vel at mamma ringte søsteren min for å spørre om det gikk bra, fordi vi ante jo ikke om hun var i Oslo midt oppi alt dette, eller hva som hadde skjedd. På dette tidspunktet så hadde det med Utøya ikke skjedd enda, nå var det bare bomben i Oslo som var hovedtema.

VI GLEMMER ALDRI!

Jeg har flere venner som er politisk interesserte, og jeg bare takker Gud for at de ikke var på Utøya akkurat den dagen, akkurat det klokkeslettet. Jeg mistet ingen denne dagen, men jeg kjenner mange som mistet venner og nære. Selv om ikke jeg mistet noen, så var det mange i Norge som mistet et familiemedlem/en venn. Og denne dagen, synes jeg vi alle skal tenke oss ekstra mye om og være sammen med de vi er glad i.

6 kommentarer

Sentrumjenta

22.07.2015 kl.14:06

Så fint innlegg:) flott skrevet!!<3 ha en fin dag:)

Frida

22.07.2015 kl.14:31

sentrumjenta: Takk, takk! <3 ha en fin dag videre du også :)

Maren

22.07.2015 kl.16:07

Kjempefint innlegg på bloggen din. Egentlig en trist dag, veldig rart å tenke tilbake på. Vi var på tur til Polen på ferie den dagen, forstod ikke helt hva som skjedde da vi slo på radioen. Gikk vel egentlig ikke opp for oss før vi kom hjem igjen, grusomt. Ønsker deg en fin dag videre.

Frida

22.07.2015 kl.17:10

Maren: Tusen takk! Ja vi var jo på tur selv, så skjønte ingenting av hva som skjedde. Man fikk ikke så mye informasjon på radioen heller, var bare det samme som de gjentok om og om igjen. Håper du også får en kjempe fin dag videre! :)

Fast leser<3

23.07.2015 kl.00:00

Utrolig bra skrevet! Kjempe fint innlegg <3 Jeg mistet heldigvis heller ingen denne dagen, men har noen kollegaer som mistet venner og familie. Sammen er vi sterke! <3

VÅRT LILLE LAND!

Frida

23.07.2015 kl.00:03

Fast leser: Takk! <3 Ja det var en fæl dag for Norge.

Sammen er vi sterke ja!

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv