hits

MIN PSYKOLOG

Det er lenge siden nå, det er lenge siden jeg har fått til dette. Hver gang jeg har prøvd meg så har jeg bare klikket og blitt kjempe irritert. Da er jo hensikten litt borte, fordi dette er noe jeg gjør for å roe meg ned, for å få tankene mine til å flyte og føle det jeg føler. Det er ihvertfall veldig godt nå som det endelig gikk. Og det som gjør det enda bedre er at jeg er kjempe fornøyd med sluttresultatet. Så hvis dere ikke har skjønt det enda, så er kulepennen psykologen min.


Nå skal jeg ikke ta all æren for dette designet. Selve formen på hodeskallen og de to rosene så jeg på en annen tegning, men diamantene og kronen la jeg til selv. Jeg tegner ikke over, men jeg tillater meg selv i å se på andre tegninger og bilder innimellom for å få litt inspirasjon.

#blogg #blogger #hverdag #tegne #tatovering #kreativ #terapi #FridaDrawings 

4 kommentarer

ybanezkat

23.07.2015 kl.17:32

Den var kjempefin, er lov med inspirasjon :)

Frida

23.07.2015 kl.17:32

ybanezkat: Takk! ^^

rosaelefant

23.07.2015 kl.17:42

Den var skikkelig kul! :D

Frida

23.07.2015 kl.17:42

rosaelefant: Takk, takk! :D

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv