hits

NÅR MAN HAR FRI

Nå har jeg hatt en ukers sommerferie, forrige uke så gjorde jeg ikke så veldig mye, var hjemme, var litt med venner og nøyt det å kunne sove lenge. Men denne helgen derimot, den har vært kjempe fin, har vært i Kragerø med familien min. Vi var kjempe heldige med været på fredag og idag, mens på lørdag så var det litt mer overskyet, men det hindret ikke oss i å være ute og kose oss.

Idag så har vi vært på skattejakt, det var veldig gøy og svogeren min hadde laget et kjempe fint kart til nevøen min, det var veldig detaljert og gjennomtenkt. Vi dro ut i båten og greier, fulgte kartet og fant flaskepost. Tilslutt så fant nevøen min skatten, det var gullmynter og han syns det var kjempe stas.

Vi gikk også en tur til Stangnes og har vasset litt i vannet. Dette har vært en kjempe fin dag og en kjempe fin helg. Merker at jeg trengte dette, trengte litt familietid. Men merker det skal bli koselig å komme hjem også, hjem til seg selv og det å hente hunden min hos kennelen. Han har nemlig vært der denne helgen mens vi er her nede, fordi det er ikke noe særlig å ha med han ned hit med to små barn som er mye på gulvet.

2 kommentarer

Entrepreneur Motivation

06.09.2015 kl.23:44

Skattejakt er jo alltid gøy! =)

ha ei god natt =)

Frida

07.09.2015 kl.00:04

AloeBlogg: Ja :) og ekstra stas for de minste. Takk du også :)

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv