hits

VI BLIR ALDRI FOR GAMLE!

Denne helgen er den siste helgen som Tusenfryd er åpent. Og vi i vennegjengen har en liten tradisjon hvor vi drar til Tusenfryd hvert år. Vi var veldig heldige med været. Det var ikke for kaldt og heller ikke for varmt synes jeg. Solen skinte og vi kunne gå med solbriller.

I år så var vi der litt senere enn det vi har pleid, og vi fant ut at neste år så drar vi i juni/juli måned for å få enda bedre vær. Jeg håper også at vi får med oss flere neste år, fordi er koselig å være 4, men er gøy å koselig å være flere også.

Jeg synes det er veldig gøy å gå rundt i parken. Ta forskjellig attraksjoner og prøve å vinne sånne teite kosedyr, selvom det aldri skjer. Jeg er kanskje ikke den tøffeste når det kommer til forskjellige attraksjoner, men i fjor så ble jeg faktisk med på ThunderCoaster og i år så klar de å dra meg med på Speed Monster. Det var to attraksjoner jeg sa jeg aldri skulle ta, men nå har jeg tatt de! Ellers så er jeg en person som elsker Loopen! Det er virkelig en attraksjon som jeg kan ta om og om igjen. Noe som vi gjorde i går.

2 kommentarer

Anette

04.10.2015 kl.17:27

Åh, så koselige bilder :)

Ha en riktig fin søndag <3

Frida

04.10.2015 kl.18:45

Anette: Takk! :)
Ha en kjempe fin søndag du også <3

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv