hits

VANSKELIGERE ENN JEG TRODDE

Ahh, dette viste seg å være så mye mer vanskeligere enn det jeg trodde. Eller jeg viste at dette ikke var en dans på roser og jeg skulle knipse med fingrene, også vips var alt på plass. Jeg viste at dette kom til å bli et lite prosjekt, at dette kom til å ta noen måneder. Det har jo tross alt bare gått noen uker siden jeg bestemte meg. Sånt som dette tar tid. 

Jeg har ihvertfall virkelig bestemt meg for at det er Oslo det blir på meg, det har jeg kommet frem til inni hodet og hjertet mitt. Har søkt på mange jobber nå, ikke hørt noe enda, og da blir jeg alltid med en gang stresset. Da tenker jeg med en gang, søknaden min var ikke bra nok, CVen min var ikke bra nok, JEG var ikke bra nok. Det er ikke noe god følelse å ha inni meg, så jeg prøver å dytte det litt bort og heller tenke. Jaja, da var ikke denne jobben ment for meg, og jeg var ikke ment for å jobbe akkurat på dette stedet.Var innom idag for å se om det hadde kommet noen flere jobber ute på markedet, det var en del, men ikke noen for meg. Det var mange kokke og megler jobber. 


Titter litt på leie markedet også, det er bare kollektiv overalt. Selvfølgelig, det er masse leiligheter rundt i området også, men de blir for dyre for meg når jeg er alene. Egentlig så skulle jeg ønske at jeg hadde noen å flytte sammen med, en venninne eller en kompis. Det har jeg dessverre ikke, fordi de har enten en de allerede bor med eller så skal de ikke til Oslo. Så det ser ut om om jeg må klare meg alene denne gangen. Men hey, dette skal gå bra, dette ordner seg. 

 

6 kommentarer

maded

04.10.2015 kl.22:00

Du kommer nok inn i det, bare hold motet oppe! :D

Frida

04.10.2015 kl.22:08

maded: Takk! :) ja får håpe det :D

Verukkasalt

05.10.2015 kl.00:17

Det ordner seg til slutt, bare å stå på! Ha en fin kveld videre!:)

Frida

05.10.2015 kl.02:26

Verukkasalt: Takk! Ha en kjempe fin kveld du også ;)

Sofie Caroline Nilsen

05.10.2015 kl.20:02

Oslo er en helt fantastisk by :) skal selv flytte dit til sommeren! Bare slapp av, du får nok en jobb :) tar alltid litt tid før man hører noe vettu :D

Frida

05.10.2015 kl.20:35

Sofie Caroline Nilsen: Ja gleder meg veldig :D Mhm, håper jeg hører noe snart da :)

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv