hits

TILBAKE PÅ PIKEROMMET

Eller ihvertfall for denne helgen. Denne helgen så skal jeg være hjemme hos mamma og pappa en tur, vi har mye ting som må lages og ordnes før dåpen til nevøen min på søndag. Ja jeg kan lage det hjemme, men det er lettere å lage det hos de, siden de har mye større kjøkken enn meg. Derfor kom jeg hjem til mamma og pappa på middag i dag også skal jeg begynne allerede med litt forberedelser i kveld og bakingen skjer imorgen og lørdag. Er en del å gjøre, men det blir nok bra, bare ikke å stresse så kommer vi oss igjennom det. 
 

Rommet mitt er ikke helt sånn som det var når jeg bodde hjemme, det har nemlig blitt gjort om til gjesterom og nevøen min sitt. Han sover alltid der inne når han overnatter hos mamma og pappa. Kosedyret mitt er her fremdeles, det er koselig å se. Det var et kosedyr jeg fikk av mamma for en god del år siden når jeg hadde fullført noe som jeg egentlig ikke ville og var litt redd for. Så det var veldig koselig å komme hjem igjen da og få den gaven. Er litt rart å være tilbake på pikerommet etter å ha bodd så lenge hjemmefra, men samtidig er det litt godt, selv om det ikke føles helt som mitt rom lenger. 

6 kommentarer

Anna Frorud

22.10.2015 kl.21:23

Elsker bjørnen! Hadde en nesten lik for noen år siden!

Frida

22.10.2015 kl.21:26

Anna Frorud: Takk! ja de er gode de bamsene
Veldig koselig bamse! :D

Frida

22.10.2015 kl.22:24

Iselin: Hehe! Takk ^^

Celina Berntsen

22.10.2015 kl.23:45

Så fint rom! :)

Frida

23.10.2015 kl.00:00

Celina Berntsen: Takk! Mamma og pappa har forandret det helt siden jeg flyttet ut :P

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv