hits

FØDT TIL Å SOVE

Noen ganger så skulle jeg ønske at jeg hadde livet til hunden min. Sove hele dagen, få mat, masse godteri og gå på tur. Det virker som et stressfritt liv, null forpliktelser og null ansvar. Men ja selvfølgelig så vil jeg ikke være en hund, jeg liker å være et menneske, jeg liker livet mitt, noen ganger så er det bare veldig mye som skjer. Akkurat nå er jeg midt i jobbsøking og flytting. Skal snart ut av hjemmet mitt, om 2 uker så flytter jeg. Innen disse to ukene så må jeg pakke ned alt av ting og klær jeg har og få de organisert i pappesker. Dette skal gå bra, det er ikke første gangen jeg har flyttet for å si det sånn. Jeg har flyttet en god del, det har vel blitt ca 5 ganger nå. Litt slitsomt, men sånn er nå livet, hehe.

Men det virker jo veldig deilig å bare kunne ligge og snorke i vei i sofakroken, dag inn og dag ut. Er som bestefar sa når han levde. "I mitt neste liv så vil jeg bli en hund på en gård, kunne løpe rundt hele dagen og kose meg i solen" Jeg må si meg litt enig, virker godt å kunne være en hund innimellom.

En skikkelig sofagris som Max❤ dovendyret mitt!❤

8 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

16.11.2015 kl.15:01

Har helt lik hund! har ønsket meg livet hennes noen ganger haha :) Så søt

Frida

16.11.2015 kl.15:03

Sofie Caroline Nilsen: Hehe, ja det virker deilig noen ganger :) hehe, takk ^^

Veronica S

16.11.2015 kl.15:21

Noen ganger hadde det vært herlig å vært en hund.. om man hadde hatt eiere som en selv ;) haha. Nydelig liten voffs.

Frida

16.11.2015 kl.15:22

Veronica S: Ja, ville hatt hunden min sitt liv ;) ikke hvem som helst

Takk takk :)

Stinamor

16.11.2015 kl.17:02

Ah ja vi føler nok alle det sånn noen ganger! Tenk å leve så bekymringsløst som en hund gjør... Skjønner det spes siden du er på tampen til flytting igjen, alltid litt pes d. 5 ganger flytting, da har du nok litt rutine ja hehe... hvilke steder har du bodd før?

Frida

16.11.2015 kl.17:20

Stinamor: Ja er godt å tenke på at man kan ha et sånt liv :P

Ja har litt rutiner nå ja, nei har bodd litt rundt omkring i Bærum, også i Drammen :)

Stinamor

16.11.2015 kl.17:30

Hehe ja spesielt på dager når man holder på å bli gal av manglende livstegn fra en type man er keen på etc:D Trivdes du i Drammen? Har en venninne som begynte på skole det i høst:)

Frida

16.11.2015 kl.17:43

Stinamor: Hehe, ja den kan jeg se er kjip :P

Ja er fint i Drammen har mange venner der og familie ;)

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv