hits

EN DAG MED DE BESTE❤

I går så hadde jeg en kjempe fin dag!❤ Møtte ene venninnen min på banen også dro vi inn til Oslo sammen. Det er en god stund siden vi har hatt en skikkelig jentedag nå, så dette var noe jeg virkelig gledet meg til. Vi startet i Karl Johan og jobbet oss oppover, vi fikk shoppet litt klær og undertøy, kost oss på cafe også måtte jeg en tur innom Steen og Strøm for å kjøpe en gave til tanten min som fyller 70 år neste uke. Etter jeg hadde brukt alt for lang tid der inne og venninnen min hadde stått og ventet, hehe. Så dro vi til en liten cafe som heter Jazz, utrolig koselig og kul cafe, med platebutikk i første etasje og cafe i annen etasje. Der møtte vi også hun andre venninnen min. Satt en god stund og skravlet i vei og koste oss med noe å drikke før vi tok turen ned Karl Johan og bort til Aker Brygge. Det var veldig deilig temperatur ute i går, ikke for kaldt, men heller ikke så veldig varmt. 

Vi hadde allerede bestemt oss for at vi skulle spise på Eataly på Aker Brygge som vi spiste på sist. Veldig koselig sted og sykt god mat. Der satt vi vel kjempe lenge, vi endte jo opp med en tre retters middag alle tre, så det var kjempe kos. Før vi tok banen hjem igjen hver til oss. Også har du meg som er så glad i hylleblomst, ble jo bare overlykkelig når de hadde det!

På vei til Aker Brygge så gikk vi forbi en mann som hadde laget dette kule snø slottet. Så da ga jeg han litt penger og spurte om jeg kunne ta bilde, han bare smile og svarte med jaja.

Felles forrett❤

Fine jentene mine❤Hovedretten var super god pasta med indrefilet og sopp saus❤

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv