hits

SOMMER MINNER!

Nå begynte det selvfølgelig å snø igjen. Når snøen endelig hadde begynt å smelte bort, og isen begynt å forsvinne. Så måtte det selvfølgelig komme mer. For noen dager siden så skinte solen og det var ganske varmt ute, i går da jeg var i Oslo var det surt og kaldt igjen. Ikke noe kult!

Det er akkurat sånne dager jeg savner sommer og sol veldig, så da er det veldig koselig å se tilbake på bilder og ting man gjorde. Disse bildene er fra hytta til tanten og onkelen min, det ble ikke noe syden tur på meg i fjor, så da tok hunden min og jeg oss noen dager fri og var på Tyrifjorden.

Det er bare så utrolig pent der om sommeren. Et lite blomster paradis ved vannet❤ nei utrolig koselig.

Og her hadde jeg akkurat fått vite at jeg hadde blitt tante for 2❤ minste mann hadde akkurat blitt født. Da var det tid til å feire!

Yndlings isen min! Den er et must når man kjører retning Hønefoss om sommeren. Den er bare helt elsk❤ ihvertfall med lakris strøssel på!

4 kommentarer

André

13.02.2016 kl.22:54

Fint ved Tyrifjorden ja :) var der å feiret en venninne en gang :)

Frida

13.02.2016 kl.23:12

André: Ja veldig fint der :) er der hvert år ^^

14.02.2016 kl.02:08

Flotte bilder 👌

Frida

14.02.2016 kl.02:27

Anonym: Takk! :D

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv