hits

TYPISK MEG - VENNENE MINE SNAKKER

Hva kjennetegner meg? Ifølge mine venner så er det disse punktene som er typisk meg❤

FRØKEN STRØKEN: Det er noe jeg blir kalt av både kompiser og venninner. Fått vite at det er fordi jeg alltid skal og ser "perfekt" ut uansett hva eller hvor jeg skal. Venninnen min sa "uansett om vi skal på et badeland eller på shopping, så må du sminke deg og se bra ut" Der kommer den Frøken strøken inn, veldig opptatt av hvordan håret, klærne, neglene og sminken min ser ut.

GLITTER: Jeg bare elsker alt som glitrer, frasminke, neglelakk, på klær og tilbehør. Nesten alt jeg eier har glitter på seg, mobilen min, masse av klærne mine, tegnebøker og kulepenner. Hehe.

KRÅKA: Bestevenninnen min kaller meg for kråka. Det er rett og slett så enkelt at kråker tiltrekkes av alt som glitrer og glinser, og det gjør jeg også. Haha, så der har du kallenavnet mitt.

ROSA: Rosa ja, det er bare fargen min. Jeg føler at man aldri kan bli for gammel for rosa. Hvis jeg får en datter i fremtiden, herregud! Alt på henne og ting rundt henne kommer til å være rosa.

KREATIV: Ja jeg er vel ganske kreativ, liker å tegne, hekle og strikke. Pluss siden jeg jobber med negledesign, så må man vel være litt kreativ der også.

SMINKE: Sminke ja, kan se hvorfor de tenker det når de tenker på meg. Har alt for mye sminke og tilbehør. Sminker meg hver dag og drar alsri noe sted uten sminke på. Drar nesten ikke på stranden uten sminke engang, neida...tror ikke jeg er så ille nå lenger.

BILDER: Det er nok fordi jeg er en blogger, da er det greit å alltid ha med kamera. Fordi du kan banne på at den ene dagen jeg ikke har med meg kamera, så kommer det noe super fint eller kult opp. Derfor er jeg alltid forberedt og har med kamera i vesken. 

TOMATSUPPE MED EGG: Hehe, det er ikke noe jeg spiser så mye selv. Men hver gang vi jentene er samlet, så lager vi tomatsuppe med egg.

NEGLER: Ja den ser jeg godt, fordi jeg har ALLTID lange negler❤

SELFIE AVHENGIG: Jada, jeg vet jeg tar mye selfie av meg selv, haha! Går man igjenno mobilen min så er vel 80% av bildene bilder av meg selv. 

9 kommentarer

AngstogRedsel

24.02.2016 kl.12:33

Oii vi har mye til feller, jeg elsker glitter!! Jeg blir ofte kalt glitter prinsessa :) hehe

og jeg elsker å ta bilder, og jeg har alt for mye sminke :)

fint innlegg :)

Frida

24.02.2016 kl.12:36

AngstogRedsel: Hehe, da må jeg si du har god smak ;) hehe, glitter er bare best!

Takk! :)

Knøttet

24.02.2016 kl.14:48

Rosa <3 :)

Morsomt å høre hva de tenker :P :)

Frida

24.02.2016 kl.14:49

Knøttet: Rosa er best! <3

hehe, ja ^^

Henriette Celin

24.02.2016 kl.15:53

Gøy å lese! hehe.

Glitter er jo kjempefint, og er veldig enig i det med kamera.

Angrer alltid de gangene jeg glemmer det, sååå. Har det som oftest med meg ;-)

Ellers har jeg også altfor mange selfies på mobilen, huff, haha x)

Frida

24.02.2016 kl.15:57

Henriette Celin: Hyggelig :D

Hehe, ja kamera må være med overalt, blir så sur på meg hvis jeg har glemt det :P

Haha, bra jeg ikke er alene om å ha masse selfier :P hehe

Aina Catrine

24.02.2016 kl.18:08

Hmm, kjenner meg igjen i masse, men hos meg er alt blått, og så vil jeg helst ikke ha glitter. Men jeg trenger farger. Helst alle på en gang. Farger er jo superfint!

Frida

24.02.2016 kl.18:10

Aina Catrine: Hehe, blå er også fint da :D har faktisk blå negler nå selv ^^
Jah, må ha farger i livet jeg også :D Det blir så kjedelig uten farger

Henriette Celin

24.02.2016 kl.21:36

SV: Ja, samme her ;-P

haha x)

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv