hits

BORDFOLK

For en god stund siden var mamma, storesøsteren min og jeg en tur på Sandvika Storsenter. Vi var innom Traktøren og der fant vi en utrolig søt liten ting som het borfolk. Det er rett og slett et eggeglass, men det er små mennesker. De er laget av tre og er super søte. Mamma kjøpte en og ville ha den til nevøen min, sånn så han kan bruke det når han overnatter eller er på besøk her. Søsteren min og jeg vi var på Sandvika forrige uke, da var vi også innen Traktøren. Så da bestemte jeg meg for å kjøpe en liten til, som en gave til mamma på en måte. Sånn så han andre nevøen min også skulle få en liten bordfolk, så nå har de hver sin. De er litt like, men er fremdeles forskjellige.

Jeg synes de er utrolig søte, også liker jeg navnet, det er utrolig søtt. Det er jo sant, det er jo små mennesker som står på bordet. Så bordfolk er jo riktig.

4 kommentarer

Irene

27.02.2016 kl.13:01

De var super søte altså :D

Frida

27.02.2016 kl.13:02

Irene: Hehe, ja de er super søte :D

Henriette Celin

27.02.2016 kl.20:08

Noe så gøy, haha.

De var kjempe søte!

Frida

27.02.2016 kl.20:10

Henriette Celin: ^Takk!

Hehe, ja de er kjempe søte ^^

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv