hits

FULL FART HELE UKEN!

Okay, da har jeg ikke blogget på noen dager. Jeg har rett og slett ikke hatt tid. Det har skjedd så utrolig mye de siste dagene, føler jeg bare har sittet på bussen frem og tilbake hele tiden. Vært noen aktive dager hvor det har skjedd mye, men mye koselig ting. Kommer sikkert til å komme tilbake til de etterhvert, men akkurat nå så er det mer at jeg bare nevner de. 

Det skjer en del fremmover nå, så er ikke sikkert at jeg får blogget kjempe masse, eller like mye som jeg har gjort den siste tiden. Men det kommer etterhvert. Tenkte bare å si ifra sånn så dere ikke trodde jeg hadde gått under jorden hvis jeg ikke hadde blogget på noen uker. Imorgen så blir det masse rydding og husarbeid, før jeg skal ut en tur også kommer mamma og pappa hjem på kvelden. De har vært borte i 3 uker på Gran Canaria og blir veldig hyggelig å se de igjen. Nå kommer ikke jeg til å være hjemme når de kommer siden jeg skal ut en tur, men de er jo der når jeg kommer hjem igjen. Så alt godt der❤

Jeg har ihvertfall hatt en kjempe fin mandag sammen med den lille nevøen min og storesøsteren min. Har vært på shopping og cafe også har jeg fått gått rundt med nevøen min i en bæresele, noe som var like gøy for oss begge tror jeg, hehe. Han fordi han fikk se så mye rart og meg fordi jeg syns det var koselig og gøy, siden jeg ikke har gjort det før.

Fra tidligere i dag før jeg begynte med farteturen min!❤ I min standar vinterjakke og skjerf + første turen ut med de nye solbrillene mine!

7 kommentarer

Oda

14.03.2016 kl.21:45

Kos deg videre :)

Frida

14.03.2016 kl.22:01

Oda: Takk! Du og :D

Else Berit

14.03.2016 kl.22:48

likte de solbrillene kjempegodt !!

Jeg har nominert deg i en ''tag'' på min blogg, hadde vært morsomt om du ville tatt utfordringen :)

Frida

14.03.2016 kl.22:49

Else Berit: Takk! :D

Skal ta meg en titt og se :)

Henriette Celin

14.03.2016 kl.23:59

Kule solbriller!

Med mye på programmet er det veldig forståelig at du ikke får like mye tid til bloggen (:

du får kose deg med alt du skal, og ha en fin uke videre<3

Frida

15.03.2016 kl.01:48

Henriette Celin: Takk!
Takk, ønsker deg også en kjempe fin uke videre <3 :D

Henriette Celin

15.03.2016 kl.01:53

SV: Takk takk :-D<3

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv