hits

DENNE UKENS...

Ja jeg vet dette er noen dager for sent, jeg vet...dette innlegget skulle egentlig ha blitt postet på søndag, meeeen som dere kan se lenger ned i dette innegget, så skjedde det litt ting på søndag, så da var jeg ikke hjemme og fikk derfor ikke blogget. Men jaja, nå er innlegget her, bedre sent enn aldri sier nå jeg❤

NEDTUR: Ukens nedtur, hmm. Kan ikke si det har vært så veldig mye nedtur denne uken. Har vært en uke hvor det ikke har skjedd noe særlig negativt. Noe som er veldig deilig, man trenger noen sånne uker også.

MEST LESTE INNLEGG: Mitt mest leste innlegg denne uken er et innlegg hvor jeg skriver om Tinder og min opplevelse med enkelte mennesker på sånne sosiale nettsider og apper. Innlegget kan du lese HER.

HØYDEPUNKT: Høydepunktet denne uken må være søndagen. Da spilte jeg bowling og var på cafe. Jeg vant ikke, blæh! Hehe, men jeg vant 1 runde av 2❤ også var det veldig gøy og koselig uansett. En veldig fin slutt på uken.

BESTE INNKJØP: Mine nye solbriller!!!❤ Trykk på bildet for å se flere bilder

BESTE INNLEGG: Det innlegget jeg er mest fornøyd med, som jeg syns er det viktigste innlegget denne uken er DETTE innlegget. Her skriver jeg om hvordan mobilen din kan redde livet ditt.

BESTE BILDE: Dette er det bilde jeg er mest fornøyd med når det kommer til bilder jeg tok denne uken❤ Ble mye solbriller bilder denne uken, men sånn blir det noen ganger, hehe. 

Hvilke planer har dere denne uken da?

12 kommentarer

katrine

15.03.2016 kl.12:52

FLotte bilder :D

Denne uken består av fotballtrening med sønnen min , foreldremøte på skolen legetime og påfyll av medisin .

Håper du får en knall fin uke

Frida

15.03.2016 kl.13:07

katrine: Takk :D

Hørtes ut som en bra uke det da

Takk! Håper du også får en kjempe fin uke!

Aina Catrine

15.03.2016 kl.13:25

Denne uken skal jeg jobbe mindre, og kose meg mer. Det blir brettspillkveld med min kjære, og forhåpentligvis taco-torsdag etter en shining av leiligheten. Åh, jeg gleder meg.

Frida

15.03.2016 kl.13:29

Aina Catrine: Ahh, det hørtes ut som en veldig fin uke da :D

Sølvi Birgitte Wærness

15.03.2016 kl.13:50

Fine bilder :) Håper du får en fin uke :)

Frida

15.03.2016 kl.15:37

Sølvi Birgitte Wærness: Takk, takk! ^^ ha en fin uke du også :)

http://hevhodet.blogg.no/

15.03.2016 kl.14:59

Kjempe fine bilder av deg :) Videre i uken, så består den av jobb i morgen og fredag, og ut å kose med i godt lag på lørdag. Ha en kjempe fin tirsdag videre :)

Frida

15.03.2016 kl.15:39

http://hevhodet.blogg.no/: Tusen takk! ^^ ahh, hørtes ut som en bra uke det og kos deg på lørdag. Takk! Ha en kjempe fin tirsdag videre du også :D

Unfixable

15.03.2016 kl.18:32

Hei på deg:) jeg har nominert deg til LIEBSTER AWARD. Håper du får det like gøy med nominasjonen som jeg har hatt det. I det siste innlegget mitt ser du hva du skal gjøre:)

Henriette Celin

15.03.2016 kl.19:17

Hørtes ut som en kjempe koselig søndag. Bowling er morro, men er ikke særlig god jeg heller, hehe ;-P

Kule bilder, og kjempe stilige solbriller :-D

Så langt har jeg hatt Yoga og danse trening, noe jeg også skal ha onsdag og i helgen. Utenom det, skal jeg ut med kusinen min i morgen, ha overnatting av kjæresten fra torsdag-lørdags ettermiddag, og gå på kino med søstermor på lørdags kveld. Utenom det tror jeg søndagen går til selvpleie og spadag ;-)

Frida

16.03.2016 kl.18:55

Henriette Celin: Ja var en fin uke :) takk! Fornøyd med brillene ^^

Ahh, hørtes ut som en fin uke du har foran deg :D

Henriette Celin

16.03.2016 kl.18:58

SV: Ja, gleder meg :-D

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv