hits

SKAMMEN JEG FØLER

Det er sikkert mange andre som føler det sånn her. Jeg vet ikke hvorfor det er så ille for meg. Ikke at det hjelper å se på venninnene mine heller, de har jo bare massevis av det. Imens mitt bare faller av.

Jeg har betalt dyre dommer for i det hele tatt kunne føle at jeg kan gå ut av døren. Jeg føler meg virkelig ikke noe pen uten extension. Jeg synes jeg ser mye større ut, jeg liker ikke at håret mitt er så tynt, jeg liker ikke at håret mitt er så kort og slitt. Jeg liker rett og slett ikke noe ved det i det hele tatt!

Mange av dere kan sikkert sitte her og himle med øynene deres, herregud dette er da ikke noe problem. Men det er faktisk det, for meg så er det et stort problem. Og flere andre der ute som kanskje også sliter med det samme, så skjønner jeg hvorfor du synes det er kjipt. Jeg skjønner hvorfor du kanskje også har lyst å kjøpe extension og ikke gå uten. Det jeg tror svir mest er at når jeg var yngre så hadde jeg langt, fint hår. Og nå...nå som jeg føler det faktisk er noe som er mer viktig for meg og at jeg føler jeg trenger, så bare detter det av.

Når jeg ser meg selv i speilet, så tenker jeg. Hvorfor kunne ikke bare jeg fått de genene? Hvorfor kunne ikke jeg fått lang, sterkt og tykt hår? Hvorfor er det jeg som må bruke flere 1000 på hår som ikke er mitt en gang? Bare fordi jeg skal føle meg bedre. Hvorfor har jeg endt opp i denne situasjonen? Jeg har ikke råd til det. Jeg har ikke råd til å betale 6-7000 kr hos frisøren for at de skal sette på løshår, som jeg så må betale 1000 kr. for at de skal fikse igjen etter bare noen uker. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde råd til det, men jeg tviler på at jeg noen gang kommer til å få det.

Jeg skulle så ønske at jeg kunne gå ut med dette håret jeg har og ha det bra, og at jeg ikke trengte å jukse mer. At jeg ikke trengte å gjemme meg bak løshår og fake ting. Jeg skulle ønske jeg ikke var den personen, men der må jeg nok skuffe meg selv og si "Jeg er det, jeg er virkelig den personen". Uansett hvilke komplekser man har, om det er på ting rundt seg eller ting som har med deg selv og gjøre. Så tror jeg det er like vondt og vanskelig uansett, hvertfall når man føler at man ikke kan fullføre det. Når man ikke kan føle på kroppen at man kan gjøre sånn så kompleksene forsvinner. Det er da man føler seg fanget av seg selv. Man er virkelig fanget av sin egen forvridde tankegang. 

4 kommentarer

Rasjonalist

31.03.2016 kl.12:23

"Do not spoil what you have by desiring what you have not" - Epicurus

Frida

31.03.2016 kl.13:38

Rasjonalist: True ;) men dert er lettere sagt enn gjort

Sverre

31.03.2016 kl.16:48

Iflg. min logikk så er løgnen kvinnenes våpen. Det er menn som skal være ekte. Ikke kvinner.

Jeg elsker all slags fake og lureri. Så du skal ikke føle noen skam over dette. Tvertimot. Det er dine våpen. Bruk dem!

Frida

31.03.2016 kl.16:51

Sverre: Jeg føler ikke noe skam ved å bruke extension. Jeg bruker mye fake ting, jeg har alltid lange, fake negler og løs vipper. Akkurat dette synes jeg er veldig ille at jeg ikke kan ha det fra naturens side

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv