hits

3 DAGER LANG BURSDAG PÅ PAPPA OG❤

Jeg skrev tidligere i april at jeg hadde en 3 dager lang bursdag, feiret masse med venner og familie. Og nå var det søren meg pappa si tur til å få en 3 dagers bursdag. Først på 17 mai, så på selve dagen også fikk han en feiring i går også, når søsteren med familien var på besøk. Vi er ikke så stor familie, men likevel er det ikke alltid vi klarer å samle alle, så da blir det oppdelt sånn som nå. Ikke at jeg klager, mer god mat, mer kake og hyggelig å få vært mye med familien. Så nå har pappa blitt 66 år, gratulerer med dagen som var pappa, glad i deg❤

Den gamle skolen som storesøsteren (moren til nevøene mine) fikk når hun var liten. Og nå brukes den hele tiden av hennes barn❤ kos å se.

Og velkommen til bords. Pappa er super flink til å grille, og selv om det var han vi feirer så fikk han ansvaret for grillen, hehe. Noe han syns er helt greit, fordi han koser seg alltid når han får stå og grille.Masse godt ble det! Indrefilet av okse, forskjellige pølser og små hamburgere til de minste❤ VELDIG god middag!

Veldig søtt å se minste nevøen min på snart 1 år leke med pappa sine gamle leker som han lekte med når han var på den alderen. Gleder meg selv til den dagen jeg får barn, og de leker med de gamle lekene jeg hadde når jeg var liten og de gamle lekene etter mamma og pappa❤Og etter litt gavepakning, leking og at maten hadde fått sunket, var det kake. Ble brownie med krem og is❤ og masse gode bær og melon. Veldig nam!

For mer bilder av kakebordet, trykk >HER< 

Hatt en super fin helg med familien❤ håper alle har hatt det fint, og ønsker dere en god helg videre❤

4 kommentarer

Irene

22.05.2016 kl.17:33

Så fine bilder :)

Bursdager er veldig kjekke :D

Frida

22.05.2016 kl.17:39

Irene: Takk!

Ja veldig :D hehe

Henriette Celin

22.05.2016 kl.18:16

Så gøy med 3 dager med bursdag for han da, hehe. Grillmat er jo noe av det beste også :-D

Koselig at leker går i arv ^^

Frida

22.05.2016 kl.18:31

Henriette Celin: Hehe, ja det har vært veldig gøy :) og koselig. JAH! Grillmat er så syyyykt godt :D

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv