hits

FAIRY MAT

Nå blir det mye innlegg om negler her. Men det er jo det jeg driver på med. Så da er det på en måte en liten selvfølge at det blir en del blogging om akkurat dette tema.

Jeg har bestilt en del nye ting på nettet, som endelig har kommet i posten. Det nyste jeg har fått nå er noe som heter Fairy Mat. Det er rett og slett bare en silikon matte med bilder av noen fingre med negler, litt mønster og forskjellige ting. Poenget med den er at man kan ta negllakk direkte på matten og lage mønster og forskjellig design. Når det har tørket så kan man forsiktig dra det av og putte det på neglen som et klistermerke. Det er super kult, og jeg gleder meg virkelig til å prøve det ut. Så det kommer nok et negledesign om en liten stund hvor jeg har prøvd ut akkurat denne teknikken.

Elefanten er bare fordi det ligger på yndlings duken min med elefant på, hehe❤

Forskjellig mønster du kan tegne etter, veldig smart!

Du måler hvilken finger som er mest lik din, så bruker du den. Man ser det ikke så bra på bildet, men det er litt forskjell på både negl formen og str på de. Dette er så designet du lager ikke blir for stort for neglen. Det hadde vært kjipt det! Hvis man laget et design man er suuuuper fornøyd med, også er det for stort til å passe på neglen...hehe, kan bare tenke meg den følelsen.

6 kommentarer

Henriette Celin

25.05.2016 kl.14:57

Noe så kult! veldig greit med mønstre man kan tegne etter også :-D

Frida

25.05.2016 kl.15:03

Henriette Celin: Hehe, ja ^^ gleder meg til å prøve, veldig gøy å se hvor bra det blir til slutt :D

liveterherlig93

25.05.2016 kl.15:03

nice<3

Frida

25.05.2016 kl.15:04

liveterherlig93: Takk <3

Irene

25.05.2016 kl.19:45

Så stilig :D

Frida

25.05.2016 kl.20:09

Irene: Takk :D

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv