hits

BEKKESTUA MED JUNIOR

I dag så har jeg vært en tur på Bekkestua med søstrene mine. Veldig koselig å se de igjen, det eneste vi ikke hadde regnet med var at det var markedsdager på Bekkestua, noe som gjorde det veldig travelt der, hehe. Vi begynte såpass tidlig at vi fikk heldigvis plass på ene cafeen der og kunne nyte en lunsj.For å få minstemann til å sove litt så gikk vi en god tur, jeg trillet og trillet mens søstrene mine var inn og ut av butikker, hehe. Egentlig helt greit, fordi ikke penger til å shoppe, og er man ute med barnevogn, så blir man ikke fristet heller, hehe.

Uansett, sier ikke nei til å være ute i solen jeg! Trenger litt farge før jeg drar på ferie snart❤Ingenting slår cola på glassflaske i varmen! 

Mens vi koste oss på Bekkestua så var guttene en tur på seilbåten. Hørtes ut som de hadde hatt det veldig fint. Pappa virket veldig fornøyd og glad over årets første seilbåt tur. Ble skikkelig guttetur denne gangen, så neste gang vil jeg være med! Fikk bare enda mer lyst til å ta en tur ut på vannet når jeg hørte hvordan gutta hadde hatt det. Så det blir vel en sole og badetur på vannet når vi kommer hjem fra sommerferie. Gleder meg allerede!

7 kommentarer

ida

11.06.2016 kl.21:50

Det ser jo kjempekos ut da! :D Er ikke alltid like lett å gå på butikker uten å kjøpe et par ting. i alle fall ikke for min del haha :D

Frida

11.06.2016 kl.21:51

ida: Ja var kjempe kos :D veldig fin dag. Haha, nei jeg klarer nesten ikke det selv ;)

Henriette Celin

12.06.2016 kl.02:10

Så god mat!

Veldig kjekt med båttur. Det må jeg og kjæresten på i sommer om vi får det til ^^

Frida

12.06.2016 kl.09:27

Henriette Celin: Ja var koselig på cafe ^^ hehe, ja det skal jeg få til også :D er så koselig med båttur

Henriette Celin

12.06.2016 kl.09:28

SV: Det er helt sant :-D

keepingupwiththearmstrongs

12.06.2016 kl.11:05

Mat og moro! Kan ikke be om en bedre dag!

Frida

12.06.2016 kl.13:13

keepingupwiththearmstrongs: Hehe, nei ikke sant ;)

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv