hits

FIKK KJEMPE SJOKK NÅR JEG KOM INN I HUSET VI HADDE LEID HER I DANMARK

Jeg fikk skikkelig sjokk når jeg kom inn i huset som jeg skal bo i sammen med familien min denne ferien. Søsteren min åpner opp døren og skriker. Haha, vi hadde tullet med akkurat dette i bilen på vei til huset, at nemlig tenk hvis det var edderkopper her også. De andre hadde vist litt av noen opplevelser med edderkopper i fjor der de bodde. Denne var stor, hårete og ekkel. Vi fikk den heldigvis ut av huset og vi kunne endelig se oss rundt og HERREGUD! Så fint det var her, jeg var litt skeptisk når jeg så på bildene på nettet, det er mye finere her i virkeligheten enn det bildene viste. 

"ADVARSEL" Skikkelig bilde boom nedover❤ tatt en del bilder av det fine huset!Man kommer rett inn i en fin gang med et bad og stor vindeltrapp som går opp til annen etasje, der er det 3 fine soverom hvor søsteren min og jeg får et hver mens det siste blir til overs. Til høyre er det stor spisestue og stue og enda et soverom som foreldrene mine tar. Og til venstre er det enda en liten gang med et større bad og stort, fint kjøkken. Det er også utgang fra kjøkkenet til DEN hagen. Vi bor i leilighet og jeg savner veldig den tiden vi bodde i hus og hadde hage, så tro meg! Denne hagen kommer jeg til å bruke mye denne ferien, hehe.

Pappa har hver eneste ferie i oppveksten vår gått rundt og filmet alle steder vi har bodd. Fra hus vi har leid til leiligheter og hotellrom. Jeg har ikke noe videokamera og jeg er mer den som tar bilder. Så har gjort nesten likt, istedenfor å filme hele huset så har jeg tatt bilder. Og hver gang pappa filmet et av badene så hilste han på seg selv i speilet, hehe. Noe som jeg syns var veldig morsomt når jeg var liten og noe jeg forbinder med gode ferie minner. Så nå har jeg gjort nesten det samme, bare tatt bilde av meg selv i speilet på badet.

Uansett, nå har omtrent ingen av oss sovet på over 24 timer, og vært på reise i ca 12 timer. Så mamma og søsteren min sover, mens pappa og jeg ligger ute i hagen og nyter solen. Også får jeg endelig litt tid til å kunne blogge litt og vise dere hvor fantastisk fint vi har det her! Senere i dag så skal vi ned til sentrum her i Skagen hvor vi bor og utforske litt. Det gleder jeg meg veldig til, hørt fra så mange som har vært i Skagen at det er kjempe fint her!

Det var en liten oppdatering fra meg❤ Håper dere alle har en fin tirsdag! Det har ihvertfall jeg, hehe.
 

11 kommentarer

liveterherlig93

15.06.2016 kl.18:23

så utrolig koselig <3 kos dere masse på ferie ^^

Frida

15.06.2016 kl.18:39

liveterherlig93: Tuuuusen takk! :D <3

Irene

15.06.2016 kl.22:00

Det så SYKT fantastisk ut og ikke minst GIGANTISK stort ut :D

Der kan jeg virkelig tenke meg at du koser deg :D

Frida

15.06.2016 kl.22:13

Irene: Ja det er kjempe fint her :D Mhm, mye større enn det jeg trodde ^^ og veldig stor hage :D

Cathrine

15.06.2016 kl.22:19

Skikkelig fint!! :D

Frida

15.06.2016 kl.22:29

Cathrine: Ja er helt knall :D

Marita

16.06.2016 kl.00:24

Du får ha ein riktig så god ferie og kose dykk så mykje dykk kan <3

Frida

16.06.2016 kl.11:48

Marita: Tusen takk! :D <3

Sølvi Birgitte Wærness

16.06.2016 kl.17:34

Kjempe fint :D

Jeg har laget meg ny blogg :)

Sølvi Birgitte Wærness

16.06.2016 kl.17:36

Tror jeg kommenterte med feil bloggadresse :P Nå er det rett ;)

Frida

16.06.2016 kl.17:38

Sølvi Birgitte Wærness: Ja er veldig fint her :D hehe

Ja der var det riktig ^^

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv