hits

SOTHYS VINTAGE SPORT

Ombre Sothys - Jelly øyeskygge

Først må jeg bare starte å si at jeg elsker disse øyenskyggene. De er så lette å påføre, de drysser ikke og holder hele dagen. Jeg er ganske kritisk til sminke generelt, fordi jeg har opplevd så mange dårlige merker. Men Sothys er absolutt ikke en av de. Øyenskyggene er også super fine og se på, elsker designet på krukkene. Når jeg gikk på hudpleielinjen, så hadde vi Sothys sine produkter i både kropps-, ansiktsbehandlinger og sminke. Jeg likte alltid å sminke meg på skolen etter en behandling. Fordi sminken satt så godt. Når du påfører denne øyenskyggen, så kan du velge å enten bruke fingeren din eller tuppen av en kost, jeg bruker en kost fordi jeg har alt for lange negler til å stikke en finger ned i en krukke, hehe.

Selv så liker jeg den mer naturlige looken. Så måten jeg påfører det på er å først ta litt øyenskygge på tuppen av børsten. Konsistensen er kjempe god på øyenskyggene, så det er lett å påføre. Det er en gele øyenskygger og de gir en lett og pudder følelse. Det jeg gjør er å plassere børsten innerst i hjørnet ved øyekroken og sakte drar kosten over hele lokket. Dette gir en kjempe fin shimmer og holder hele dagen! Hvis du vil ha mer intens look, så påfører du bare mer og tar lange, rolige bevegelses flere ganger over øyelokket. Produktene er også Oftomalogisk testet.

Fresh & fix mist - spray 

Den lille tingen her, den har jeg med meg overalt. Den er perfekt om morgningen før du sminker deg, eller når som helst på dagen. Den er super forfriskende og den både beskytter og hjelper sminken din å sette seg perfekt.

Det som er så flott med denne sprayen er at det er en kombinasjon av aktive ingredienser. Det gir deg en umiddelbar oppstrammende effekt (havre-ekstrakt) masse antioksidanter, den er fuktighetsgivende til huden din. Og noe jeg syns er bra og trenger siden jeg er så mye rundt det, er anti-forurensnings effekt. Og det har denne sprayen. Det er perfekt for alle oss som er så mye rundt alle bilene i Oslo, hehe.

Den er liten og lett. I en glassflaske, så er lett å ta med seg i vesken eller hvis man har en litt stor lommebok. Pluss, den lukter helt fantastisk. Søt og god lukt.

Vernis Sothys, Naturlig effekt - neglelakk 

Neglelakkene til Sothys er også veldig bra. Har et par av de og er veldig fornøyd. De er superlette å påføre på grunn av den avrundede, flate penselen. Det er veldig på mote nå med nude negler i alle fasonger og lengder. Og denne neglelakken til Sothys har en veldig fin, litt myk rosa nude farge. Bare er par strøk så har du en fin jevn farge over neglene dine, pluss den kommer i en søt liten glassflaske som er lett å ta med seg.

"sponset innlegg"

8 kommentarer

Cathrine

19.06.2016 kl.17:40

Åå, dette så bra ut :D

Frida

19.06.2016 kl.17:41

Cathrine: De har kjempe fine produkter! Anbefaler de veldig :D

Cecilie Marie

19.06.2016 kl.17:45

Så fine ut, dette må jeg prøve :D Takk for tipset !

Frida

19.06.2016 kl.17:46

Cecilie Marie: Jupp, anbefaler deg å prøve de :D jeg er suuuper fornøyd ^^ Bare hyggelig!

Hedda Egerdahl

19.06.2016 kl.20:32

Fint innlegg :-)

Frida

19.06.2016 kl.20:44

Hedda Egerdahl: Takk :)

ida

19.06.2016 kl.21:54

ohh jeg har ikke prøvd dette sminkemerket før! der så og hørtes ganske bra ut da :D Fikk lyst til å prøve øyenskyggene. har ikke prøvd slik gel :D

Frida

19.06.2016 kl.22:00

ida: Jeg har brukt de i flere år nå, det er et kjempe bra merke! :D anbefaler de øyenskyggene veldig, elsker konsistensen på de ^^ du bør prøve de ut

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv