hits

SOTHYS JULEKALENDER❤ 7 DESEMBER

Woop, woop! Dagene går så sykt fort! Tenk at vi allerede er en uke inn i desember og jeg kan åpne den syvende luken. Shit det går fort, bare litt over 2 uker nå så er det JULEAFTEN!!!

Så her er vi da folkens! 7 desember❤ 

Og det som gjemmer seg bak luke 7 er: Da ble det enda en ampulle i julekalenderen, nå har jeg fått 3 stk. Og de er såååå gode, så håper jeg får enda flere❤ Den jeg fikk i dag den heter Brightening og gir deg en umiddelbar strålende glød i ansiktet. Ampullene til Sothys er så sykt gode og jeg digger de. Og et lite tips til dere andre som også har denne kalenderen. Etter du har tatt av tuppen på ampullen, så kan dere snu den rundt og bruke den som kort, sånn så du ikke søler ut resten av innholdet i ampullen!

 

2 kommentarer

liveterherlig93

07.12.2016 kl.12:05

flott<3

Frida

07.12.2016 kl.12:06

liveterherlig93: <3

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv