hits

MINE MÅL I MAI❤

Da er det blitt mai allerede, og sommeren blir nærmere og nærmere. Noe jeg selvfølgelig er veldig glad for, fordi jeg hater jo kulden og elsker solen. Men uansett, denne måneden her skal det skje en god del og er flere ting jeg skal begynne å bli flinkere til og noen nye ting jeg skal prøve ut!

❤ Være mer med venner - fordi jeg har jo verdens beste vennegjeng og jeg vil virkelig bli flinkere til å være med de. Ikke bare dra på jobben også hjem igjen! Nå som det er bedre vær og varmere ute også, så kan vi begynne å være ute i parkene og grille og kose oss. Noe jeg skal være med på neste uke er quiz kveld med noen i vennegjengen, det gleder jeg meg masse til! Da skal vi drikke litt, spille og seff være med på quiz. 

❤ Begynne med kickboxing - fordi jeg har planlagt å begynne trene nå en stund. Men jeg syns det er så sykt kjedelig å være på treningsenter og trene på apparater. Også hadde jeg en kunde forrige uke som fikk meg til å tenke litt en annen tretning, nemlig kickboxing. Så nå er jeg super gira og har allerede første PT time imorgen! Det blir veldig spennende og kommer nok til å fortelle dere hvordan det var imorgen kveld når jeg er ferdig. 

❤ Få flere kunder - i salongen. Jeg må prøve å få reklamert mer på Instagram og Facebook, få inn flere faste kunder så jeg kan fortsette å leve drømmen min! Så hvis dere ser dette, og ønsker dere negler så kontakt meg >HER< på Facebook eller >HER< på Instagram. eller så kan dere gjøre online booking på The Skin Frogner sine nettsider >HER< 

❤ Være mer ute - siden det er mai nå, så er det lettere å gå tur ute. Og siden jeg har Max, så har jeg jo en turkamerat. 

❤ Bli i bedre form - det henger jo egentlig litt med kickboxingen. Når jeg begynner med det, så blir jeg jo automatisk bedre form, helsen min blir bedre og jeg blir bedre trent generelt. Men skriver det ned som et punkt også. Siden kosthold og litt sånne ting går under her også! Er ikke bare kickboxing i seg selv som skal skje denne måneden. 

❤ Vektklubben - det er et sted man kan være medlem av. Man får sunne oppskrifter der, treningstips og man kan chatte med andre i samme situasjon. Så det er også noe som skjer nå i mai måned. En forandring i livet mitt rett og slett! Dette skal jeg klare, dette skal gå!

10 kommentarer

Sølvi Birgitte Wærness

04.05.2017 kl.11:20

Så fine mål du har satt deg for Mai! :) Veldig fint innlegg :D

Frida

04.05.2017 kl.11:22

Sølvi Birgitte Wærness: Tusen takk! :D håper jeg bare klarer å oppnå alle målene mine :)

Victoria Larsen

04.05.2017 kl.12:57

Kjempe flotte mål du har satt deg! Håper du når målene dine :)

Frida

04.05.2017 kl.13:41

Victoria Larsen: Tusen takk! Ja det håper jeg også :D

liveterherlig93

04.05.2017 kl.15:55

lykke til :)<3

Frida

04.05.2017 kl.15:59

liveterherlig93: Takk :D <3

Janne

04.05.2017 kl.16:28

kjempeflotte mål! Masse lykke til:)

Frida

04.05.2017 kl.16:29

Janne: Tuusen takk! :D

Vilde

04.05.2017 kl.21:27

så spennende med kickboxing! Lykke til :D

Frida

04.05.2017 kl.21:51

Vilde: Ja spent på morgendagen :P hehe, takk! :D

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv