hits

KLAR FOR KICKBOXING!

Nå er det ikke lenge til jeg skal ha min første PT time i kickboxing. Jeg er super spent, jeg håper virkelig at dette kan være noe for meg. Og krysser fingrene for at ikke alle 10 neglene mine kommer til å knekke. Fordi som dere fleste vet som følger meg, så har jeg ganske så lange negler. Jeg er litt redd for at jeg må begynne å ha korte negler hvis jeg faktisk begynner med kickboxing og virkelig liker det!

HAHAHA! Du vet du er litt små avhengig av lange negler og rar når det er den eneste bekymringen du har med å begynne på kickboxing!

Så nå har jeg tatt med alt jeg fikk beskjed om. Treningstøy, vannflaske og joggesko. Så dette blir spennende. Dere kommer sikkert til å høre mer fra meg senere i dag eller i morgen om hvordan den første timen min var!

Ønsk meg lykke til!❤

4 kommentarer

liveterherlig93

05.05.2017 kl.16:18

lykke til <3

Frida

05.05.2017 kl.18:03

liveterherlig93: Takk <3

chul'

05.05.2017 kl.17:06

Gleder meg til å høre mer, spent på hva du synes!

Frida

05.05.2017 kl.18:04

chul': Hyggelig å høre! Er ferdig med dagens trening nå! Kommer nok et innlegg litt senere om hvordan det var ;)

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv