hits

DA & NÅ

Masse har skjedd det siste året, både hyggelige ting og litt mindre hyggelige ting. Men jeg tenkte å se tilbake på sommerferien min i fjor og hvordan den er nå, fordi de er veldig forskjellige.Reisemålet er helt forskjellig, ferien, reisefølget og meg, jeg har forandret meg mye fra i fjor sommer. Vil si jeg har forandret meg til det bedre, så det er jeg fornøyd med!?

26 Juli da og nå!

SKAGEN FRA HIMMELEN

Hadde allerede vært noen dager i Skagen i fjor på samme tidspunkt som vi dro til Spania i år❤ Og som dere selv ser, så er utsikten litt annerledes over Skagen enn den er over Spania!

FØRSTE DAGEN I SPANIA!

27 Juni da og nå!

GAMLA PÅ SYKKELTUR I DANMARK

Skagen, eller Danmark generelt er veldig fint sted å sykle, sykkelens hjemland som de sier! Så da ble det jo noen sykkelturer på storesøster og meg, og hvis dere ser litt lenger ned, så ser dere en felles ting med sommerferien min i fjor og den i år❤

SPANIA DAG. 2

Dette var vår første hele dag i Spania, en veldig fin dag❤

28 Juni da og nå!

MED PAPPA SOM GUIDE

Denne dagen så tok faren min, storesøsteren min og jeg en skikkelig tur rundt i Skagen!

SPANIA DAG. 3

Dagen var ikke super aktiv! Strand baren og slappe av og nyte varmen egentlig❤

29 Juni da og nå!

SISTE KVELDEN I SKAGEN

Feriens siste middag ute! 

SPANIA DAG. 4

Som jeg skrev lenger opp så var søsteren min og jeg på sykkeltur i Skagen. Og det var vi i Spania også, varmen var litt mer intens i Spania da, enn i Skagen, hehe. 

30 Juni da og nå!

HELT DYRISK

Antrekk som jeg kjøpte i Skagen!

SPANIA DAG. 5 

Skikkelig soldag på takterrassen!

31 juni da og nå!

SPANIA DAG. 6

Eller denne datoen blir bare nå, fordi på denne datoen i fjor, så hadde jeg ikke noe blogg innlegg. Jeg er tilbake igjen på jobben og ferien min er over! Mens på denne datoen i år, så koser vi oss fremdeles i Spania❤

Hadde noen dager både i fjor og i år på ferien hvor jeg faktisk ikke blogget, og det klaffet nesten utrolig nok med datoene også, så da hopper vi rett fra 31 Juli til 2 Juli

2 Juli da og nå!

FridaNails - JOBBNEGLER IN THE MAKING

Selv om jeg fremdeles er på ferie i Spania enda i år, så har vi kommet tilbake fra Skagen i fjor på dette tidspunktet. Og jeg er allerede tilbake på jobb!

SPANIA❤ELSKER DEG

Den aller største forskjellen på ferien ifjor og i år er reisefølget! I fjor så reiste jeg med familien min, mamma, pappa og ene storesøsteren min. Mens i år så var det kjærestetur med fylliken min (hans egne beskrivelse av seg selv) hehe.

SPANIA DAG. 7

Hadde to innlegg denne datoen i Spania, så da blir det dobbelt opp her og!

3 Juli da og nå!

TIVOLI I SPANIA

Blogget heller ikke noe på denne datoen i fjor. Så da ble det kun et nå innlegg fra denne datoen også! Vår siste dag i Spania, kvelden på tivoli.

4 kommentarer

12.07.2017 kl.21:44

Stor forskjell :)

Men så ut som to koselige turer ^^

Frida

13.07.2017 kl.07:04

Anonym: Ja veldig :D

livetmitt93

13.07.2017 kl.01:29

Fine bilder:)

Frida

13.07.2017 kl.07:04

livetmitt93: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv