hits

VÆRT EN DÅRLIG BLOGGER...

Jeg vet jeg har vært ganske dårlig på bloggen den siste tiden, men det er faktisk en positiv ting som er grunnen til at jeg ikke har fått blogget..første så har jeg jo fått meg kjæreste, så da fokuserer jeg mer på han, når jeg var singel så hadde jeg mer fritid og kjedet meg, så da ble det mer blogging, og tid til det.

Men hovedgrunnen nå for at jeg har blogget så lite er at det går så sykt bra på jobben! Jeg har fått utrolig mange flere kunder, enn det jeg noen gang hadde trodd. Jeg hadde ikke med meg så veldig mange kunder fra det forrige stedet jeg jobbet, jeg tenkte jeg måtte begynne helt på nytt, men det har bare rent inn kunder, takket være Instagram, plasseringen av salongen, kollegaene mine som reklamerer for meg, og som har hjulpet meg å spre ordet. Så der har dere det, rett og slett bedriften min som har gjort at jeg ikke har vært så mye på bloggen i det siste. 

Så blir nok litt blogging i helgene når jeg har tid!❤

Kan hende at det ikke blir sånn kjempe masse blogging fremover heller, det kommer helt an på bedriften, men jeg håper dere forstår og er glad for at bedriften min går så utrolig bra. Og forstår at det da heller blir litt mindre blogging fremover, men det gjenstår fremdeles å se, hvis det fortsetter sånn som det gjør nå. Så blir det nok litt mindre ja.

Og hvis dere har lyst til å gi meg enda mer jobb (som jeg gjerne gjør) så er det bare å kontakte meg >HER< på Instagram! Der kan du sende en direkte melding til meg, eller bestille time ved å sende en melding til bedriften min. Online booking kommer snart❤ Nettsiden til Dead Ends er under progress!

4 kommentarer

livetmitt93

05.08.2017 kl.12:45

så bra at ting går bra <3

Frida

05.08.2017 kl.13:18

livetmitt93: Takk <3 hyggelig!

Victoria Larsen

05.08.2017 kl.15:22

Slik blir det av og til:-) godt å høre at alt går fint!

Frida

05.08.2017 kl.19:06

Victoria Larsen: Takk :D

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv