hits

DA VAR DET OVER - SEPTEMBER

HERREGUD, da har det allerede blitt oktober, september har bare rast forbi og jeg skjønner egentlig ikke helt hvor denne måneden har blitt av. Syns ukedagene bare blåser forbi, har ikke hatt tid til hverken venner eller familie. Hadde ikke hatt tid til kjæresten engang hvis jeg ikke våknet opp med og la meg med han hver kveld. Ikke så mange timer på døgnet man er våken etter jobben og rekker å se hverandre egentlig! Men uansett, siden september er ferdig så tenkte jeg å reflektere litt tilbake på måneden som har vært, høydepunkter, ting som har vært kjipe og ja bare denne måneden generelt❤

Herregud måneden startet jo med at jeg fikk nytt hår! Hehe, nytt hår høres ikke såååå spennende ut, men jo for en som aldri har langt hår fordi håret mitt bare brekker av, så er det er ganske stor ting å endelig kunne nyte det lange, tykke håret mitt! Og HALLOOOOO, se så herlig farge jeg har fått, rød, burgunder ish.

Enda mer bilder >HER<

Så ja, måneden startet veldig bra! Hadde og masse kunder og mye å gjøre på jobben nå i september. Tror folk begynner å legge merke til meg og kunder forteller videre til venner og kollegaer at jeg er flink og hvor jeg jobber. Noe som er helt utrolig koselig og godt!❤ Så denne måneden både startet og endte vel egentlig også med et bang! Med tanke på kunder og mye arbeid på jobben. >HER< og >HER< kan dere se enda mer av arbeidet mitt!

En annen ting som skjedde denne måneden er at jeg har fått meg nytt design på bloggen, som kjæresten var snill og hjalp meg med. Dere andre som også blogger kjenner jo til hvor vanskelig det kan være å lage design og ikke minst få det til å se bra ut på bloggen etterpå...hehe. Selv så ble jeg ganske så fornøyd med den nye headeren min.

Noe som var spesielt koselig denne måneden og veldig overraskende var at jeg fikk en kjempe fin gave av en kunde, noe som jeg syns er utrolig koselig, tenk å gjøre det til en man får negler hos. Så utrolig snilt å tenke på meg på den måten at man gidder å anstrenge seg å kjøpe meg en gave! Nei det gjorde virkelig måneden min, spesielt den ene tingen.

Noe som var litt morsomt denne måneden var at kjæresten tok over bloggen min for et innlegg. Dere lesere fikk muligheten til å stille han spørsmål om alt dere lurte på. Det innlegget dere fikk tilbake fra han da, det må være et av månedens morsomste❤ Innlegget hans kan dere finne >HER< Men plis, ikke ta dette for seriøst, denne mannen eier ikke filter, snakker rett fra leveren og bare kødder hele tiden...

Brynene mine har også gått gjennom en liten forandring, siden håret mitt ble rødt, så måtte jo bryene følge med for at det skulle passe, så takket være en av jentene på Inglot på Sandvika Storsenter, så er øyenbrynene mine fab nå! Og nå som det er Oktober, så nærmer det seg Halloween, så nå i September så prøvde jeg ut litt forskjellig sminke til Halloween festen jeg skal være med på sammen med vennegjengen! Det var også noe nytt for meg, aldri vært veldig inn i den Halloween tradisjonen med å dra på fest, kle seg ut osv. Ja selvfølgelig så sier jeg ikke nei til en fest, men pleier ikke å kle meg ut. Men denne måneden så kjøpte jeg meg ansiktsmaling, litt sminke som passet til og endte opp med å lage to looker for Halloween som jeg står mellom.

Tror jeg liker denne best, det kjæresten og mange av jentene gjør også. Så tror det blir denne. >HER< kan dere se flere bilder av leopardsminken min og >HER< er den andre Halloween looken som jeg lagde!

Så vil si denne måneden var fin! Har enda mer bilder og mer som skjedde, men da blir det så alt for mye og langt innlegg, haha! Men disse tingene her er vel høydepunktene denne måneden!❤ Hvordan har deres måned vært? Fornøyd med Deptember 2017?

8 kommentarer

livetmitt93

02.10.2017 kl.14:03

ja tiden går fort :/

virker som du hadde fått en fin mnd <3

Frida

02.10.2017 kl.14:08

livetmitt93: Ja utrolig fort :O
Ja vært en fin måned <3 selvom den var fort over

Jannicke Elnæs

02.10.2017 kl.15:33

høres ut som du har hatt det fint <3

Den håret ble utroliiiig fint!! elsker den fargen! :D

Frida

02.10.2017 kl.17:41

Jannicke Elnæs: Ja vært en fin måned :D
Tuusen takk! <3

Charlotte

02.10.2017 kl.20:39

kjempefine bilder D

Frida

02.10.2017 kl.20:40

Charlotte: Takk :D

julietalivstil

02.10.2017 kl.21:13

veldig fin måned

Frida

02.10.2017 kl.21:14

julietalivstil: Takk, ja veldig :)

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv