hits

DA VAR DET OVER - OKTOBER

,Da er det allerede blitt 1. november! Herregud så fort det går. Det har skjedd masse❤ Halloween forberedelser (sminke, negler, kostyme) Halloween fest med vennene mine, familiebursdag, masse jobb, kjærestetid og mye mye mer.

Hadde noen kjempe kule Halloween looks som jeg hadde klare til oktober. Så jeg fikk prøvd litt og fant ut hvilken look jeg skulle velge til festen med vennegjengen. Jeg endte opp med leopard, siden det var den jentene og kjæresten syns jeg var finest i!

Denne måneden har vært knall på jobben også. Hatt masse kunder, og mange nye! Som har bestilt nye timer og kommer tilbake❤ Det syns jeg er kjempe kult! Og noe jeg blir veldig glad for. Og siden det har vært Oktober og Halloween månedenn på en måte så har jeg laget noen Halloween negler. Men det har jo også vært brystkreft måned, så  da ble det en del rosa brystkreft negler også❤ Trykk >HER< >HER< & >HER< for å se arbeidet fra denne måneden!

 

Halloween negler! Med masse kult. To gresskar, en sint og en litt redd, Frankenstein's monster & kona, Spindelvev med edderkopper & karakterene fra Nightmare before Christmas❤

Trykk >HER< for å se resten av bildene av Halloween neglene!

Rosa negler med tanke på brystkreft i Oktober❤

Kunde som ønsket roa negler pga Oktober, brystkreft❤

Halloween negler! Rennende glitter blod med bling negl❤

Rosa brystkreft negler i Oktober❤

Noe som også har vært denne måneden er bursdagen til mamma! Hun hadde bursdag 7. Oktober og den feiret vi med hele familien i den nye leiligheten deres. Det var kjempe koselig og nesten hele familien var samlet. Litt gøy å se hvordan det var å ha hele familien over i den nye leiligheten med tanke på at den er halvparten av str på den gamle de hadde, hehe.

Fine mammaen min❤

Litt av kakebordet, hjemmelagede kanelboller, eplekake med crumble lokk og sjokoladekaken til mamma og storesøsteren min! Det var super godt! NAM, NAM, NAM! Noe med familien min er at vi har alltid masse kaker og mat når vi har familie bursdager. Det liker jeg, fordi da er det nok til alle, for å si det sånn, man drar aldri sulten hjem fra mamma og pappa!❤ HAHA.

Mamma, pappa, søsteren og tanten min var også en tur i København denne måneden og hadde med en liten gave hjem til meg. Jeg samler jo på Mummikrus, og er veldig glad i Mummi generelt. Så da hadde de kjøpt en kjempe søt tinn boks med Mummikjeks inni! De var både super søte og gode!

Ynlingsbildet mitt ble også tatt denne måneden! Nemlig av guttene mine❤ Bare se på de da! Er da ikke rart man smelter litt av dette! Kommer inn på soverommet så ligger de begge to og små snorker og sover i sengen! Og de som kjenner meg vet jeg elsker å ta bilder til en hver anledning! Så da listet jeg meg ut, hentet kamera og listet meg inn igjen! Fikk et fint bilde av at de sov før hunden min våknet og vekte typen også! HAHA! Men det ene jeg fikk ble kjempe bra! Så det går bra❤ Trykk >HER< for å se resten av bildene jeg tok den morgningen! 

Noe som også er super kos er at ene venninnen min meldte seg på en konkurranse på Facebook i sommer hvor man kunne vinne en Mummikopp. Det gjorde hun fordi hun tenkte hvis jeg vinner så kan jeg vinne den for Frida, noe som er helt fantastisk søtt av henne❤ Og hun vant!!! Så da fikk jeg en Mummikopp til i samlingen. Men hver gang vi var sammen så glemte vi det, MEN den helgen som var nå, siste helgen i Oktober, så husket hun den, så nå har jeg endelig fått den! Og den er så syyyykt nydelig!

Så vil si denne måneden var fin! Har enda mer bilder og mer som skjedde, men da blir det så alt for mye og langt innlegg, haha! Men disse tingene her er vel høydepunktene denne måneden!❤ Hvordan har deres måned vært? Fornøyd med deres Oktober 2017?

10 kommentarer

Victoria Larsen

01.11.2017 kl.15:33

Så mye fint i ett innlegg! Kjempe flotte negler, som alltid og utrooolig fin kopp <3

Frida

01.11.2017 kl.15:42

Victoria Larsen: Takk! :D Åhh, så hyggelig å høre :) Takk <3

livetmitt93

01.11.2017 kl.16:04

flott mnd <3

Frida

01.11.2017 kl.16:13

livetmitt93: Takk <3

julietalivstil

01.11.2017 kl.18:11

Så flott innlegg og fin måned:)

Frida

01.11.2017 kl.18:28

julietalivstil: Tusen takk! :D

Charlotte

01.11.2017 kl.20:12

manger fine bilder og høre ut som fin måned :)

Frida

01.11.2017 kl.20:24

Charlotte: Takk :D ja vært veldig fin :)

Fredrikke Gustavsen

04.11.2017 kl.18:12

Ååå så herlig innlegg <3

Frida

04.11.2017 kl.20:38

Fredrikke Gustavsen: Tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv