hits

DENNE UKENS...23 OKT - 05 NOV

Okay, siden jeg var en del fyllesyk forrige helg og egentlig bare ganske så fjern, så glemte jeg helt å legge ut DENNE UKENS...23-29 OKT. Så da blir det over to uker denne uken. Egentlig litt greit, fordi denne uken og forrige uke så skjedde det ikke sååå mye, men samen så skjedde det litt mer, hehe. Derfor det står DENNE UKENS...23 OKT - 05 NOV. 

HØYDEPUNKT: Det må være når jeg endelig fikk Mummukruset som venninnen min vant til meg i sommer. Kan lese mer om det >HER< og gaven mamma, pappa og storesøsteren min kom hjem med fra København forrige søndag❤ Kan se mer av den >HER<

NEDTUR: Det må være at jeg har slitt med at enkelte produkter blir sent helt feil og det oppstår forsinkelser så det er vanskelig for meg å ha en "rolig" hverdag. For å si det sånn...det var syyykt godt å få helg nå, fordi jeg var dritt lei av uken allerede på onsdag. Men fikk heldigvis produktene mine etter feil levering, feil adresse opp til flere ganger og mye mye mer. Merker man blir litt små gæren og sjønner hvorfor enkelte mennesker klikker på verden. Fordi selv, så hadde jeg en litt sånn fader ta uke nå.

MEST LESTE INNLEGG: Mitt mest leste innlegg denne uken er >DETTE< innlegget! Det er faktisk forberedelsene jeg lagde til festen forrige lørdag. Bakte litt seige sjokolademuffins til bursdagsbarnet og gjestene❤

BESTE INNLEGG: Det ble >DETTE< innlegget her. Det er ikke så mye innlegget i seg selv som gjør dette til det beste innlegget i disse ukene. Men er mer bildene. Eller er Halloween neglene jeg lagde på en kunde! Så er vel neglene som gjør det til det beste innlegget disse to ukene.

UKENS NEGLER: Siden Halloween neglene kom på beste innlegg så blir det feil å sette de på ukens negler også! Og siden det har gått 2 uker, så har jeg enda flere negler å velge mellom! YAY❤ Haha!

Og disse ukene så ble det faktisk 3 sett med negler som kommer på ukens beste! Fordi jeg klarer rett og slett ikke å bestemme meg for hvem som slår den andre! Bare se på på de! De er jo så fine hver for seg og totalt annerledes, da blir det liksom vanskelig å plukke den ene foran den andre!

Det første settet er fra første uken, mens de to andre er fra den nyeste uken nå.

For å se på de andre neglene jeg lagde fra de to forrige ukene, så trykk på bildene av neglene over!❤

BESTE BILDE: Det må være dette bildet her! Etter jeg hadde satt opp kjeksen og tok bildet, så ble jeg overrasket over meg selv hvor bra det ble, HAHA❤ Det ble så kunstnerisk og "blogg" bildet som passet veldig fint inn med farger og alt!

BESTE MINNE: Det må være festen typen og jeg hadde forrige lørdag! Den ble en skikkelig suksess❤ Kjempe koselig, fordi omtrent alle kom! Vi ble rundt 15/16 stykker tilsammen og ene kompisen vår hadde bursdag også. Så da ble det en liten kombo av fest for fest skyld og en liten bursdagsfest for han!

6 kommentarer

livetmitt93

06.11.2017 kl.12:08

så fin uke <3

Frida

06.11.2017 kl.12:58

livetmitt93: Takk <3

Charlotte

06.11.2017 kl.18:11

Høre ut som flott uke :D

Frida

06.11.2017 kl.18:12

Charlotte: Takk :D vært to fine uker

Mette

07.11.2017 kl.09:23

Flotte negler! 😍 Hva bruker du for å få diamantene til å henge lenge og godt på neglene?

Frida

07.11.2017 kl.10:09

Mette: Tusen takk! :D Har en veldig sterk og god gele top coat som jeg fester de med :)

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

24, Bærum

Hei hei! Velkommen til min blogg. Jeg jobber som neglterapaut og negldesigner hos Dead Ends på Majorstua i Oslo. Er utdannet LCN neglterapaut! #FridaNails. Blogger om hverdagen, mote og mye mye mer. Er også utdannet hudpleier, så litt ekstra innenfor negler og velvære blir det nok, hehe. For kontakt/sponsing: fridaenger93@gmail.com

Frida Enger

Kategorier

Arkiv